19 septembrie 2011

G-iGolo și viitorul

Ne regăsim pe 11 mai 2021 în centrul expoziţional unde Google şi-a adus cele mai noi invenţii şi produse pentru a fi mai în ajutorul fiecăruia. M-am plimbat şi eu puţin pe aici, am văzut că-i coadă unde oamenii primesc o scobitoare pentru a-şi scoate unul dintre ochi, iar apoi un reprezentant Google le oferă, gratuit 100%, un ochi nou, robotizat, prin care pot să vadă realitatea altfel. Este ochiul din ultima serie G-eye, singura îmbunătăţire fiind că de acum reclamele ocupă cu până la 25% mai puţin spaţiu din ceea ce vezi. Cei care vor vrea noile modele, dar încă au vechiul G-eye, să se aştepte la un upgrade prin OEM-i locali în scurt timp.  


În alt colţ al târgului sunt dezvoltatorii G-hand-ului. Cât am trecut pe-acolo mi-a fost cerut un briceag de vreo cinci ori. După cum ştiţi, G-hand-ul se ataşează oricăreia dintre mâinile dumneavoastră şi, împreună cu G-eye, dă click pe reclamele pe care dumneavoastră le omiteţi. Totul gratuit, chiar şi G-hand-ul e gratuit şi azi este în stoc nelimitat la târg. De data aceasta au renunţat la alte două degete, mai există acum doar arătătorul şi degetul mare, primul pentru a da click, pe tabletă, telefon sau touchpad, şi al doilea pentru a spune că omul încă are degete opozabile.  

Spre final m-am dus spre cel mai aglomerat loc al târgului, sectorul F5 din aria de Vest. Acolo puteai să iei ultimul model de partener, un nume cu adânci rădăcini internaţionale, Google iGolo, dar pe scurt, G-iGolo. Acesta poate fi şi femeie şi bărbat, ştie dinainte ceea ce doriţi, şi mai mult, partea urâtă, el poate fi achiziționat, gratuit desigur, doar pe bază de invitaţie şi dacă vă lăsaţi toate datele personale lui, cele pe care încă nu le are. Apoi va fi cu dumneavoastră la orice pas, G-eye va şti unde sunteţi, iar G-hand-ul vă va ajută să-l trageţi după dumneavoastră. Google încă nu a spus nicio vorbă despre patentele implicate în crearea G-iGolo-ului, dar presupun că acum or fi şi ei corecţi.

  
Notă: au vorbit şi despre Android 13.22.35.512.31.7, dar doar prin limbajul surdo-muţilor pentru că bătrânelul ăla schilodit, Apple, era acolo ca să-şi arunce ultimii bani pe alt proces dacă reprezentantul Google deschidea gură. Microsoft n-a comentat cazul.

Niciun comentariu: