30 septembrie 2011

Funeriu isi reia studiile

Dupa ce a fost in repetate randuri, nu fara acoperire, acuzat ca este un neculturalizat si un nescolit facand greseli gramatice impardonabile unui doct de seama lui, ministrul invatamantului, Funeriu, a decis sa reia pregatirea lui. Acestea fiind declarate pe surse umane si scapate galant pe Facebook si Twitter de catre diversi apropiati ai doamnei Educatia, se pare ca din septembrie 2012 vom avea un nou elev in scoala romaneasca. Va fi putin ciudat ca un ditai omul sa incapa in acele banci si acea uniforma chinezeasca, dar domnul Funeriu a promis ca face tot posibilul ca asta sa devina principalul lui interes. Asta si astuparea cu plombe a gaurilor din educatia sa. Speram sa-l vedem ca apuca sa dea si bacul in cei 12 ani regulamentari si ca nu-l da ca Marcel Pavel la deja 30 si-ul vietii.

In scopul pregatirii sale de "clasa intaia", cum mai demult a declarat, se pare ca se va inscrie si la o gradinita particulara de stat, adica de-aia unde duci pachetelu' la d-na educatoare, din noiembrie 2011. Gradinita pe care a ales-o, situata undeva prin Militari, pare a fi o buna oportunitate pentru domnul ministru, mai ales ca dedica mult timp fiecarui copil, chiar daca cel in cauza nu stie sa vorbeasca nici la o varsta asa de inaintata.

Cateva decenii mai tarziu probabil ca-l vom putea vizita pe Funeriu la Antipa si sa-l privim cu drag cu coatele tocite pe bancile scolii si sa ne minunam de cat accent puneau cei din 2011 pe educatie. Iar toata aceasta miscare nu e vreun gen de reclama, ci doar o alta reforma de-a domnului ministru.

Un comentariu:

Microcasti spunea...

super interesant si bine scris!!